Selecteer een pagina

RESEARCH &

Acteur van innovatie

De kern van be.wan’s technologische innovatie

Big Data

Om de nieuwe uitdagingen van het verwerken van zeer grote hoeveelheden gegevens aan te gaan, kunnen bedrijven een beroep doen op oplossingen die gespecialiseerd zijn in Big Data.

Kunstmatige intelligentie

Kansen en uitdagingen van de Machine Learning in bedrijven. De opkomende technologie van kunstmatige intelligentie, of AI, kruist verschillende technieken die menselijke cognitieve processen simuleren.

StartUp

Begeleidende ondernemers op de lange termijn begeleiden en hen helpen om succesvolle bedrijven op te bouwen, vooral wanneer hun projecten nog in de kinderschoenen staan en grotendeels onvolmaakt zijn, is een van de meest opwindende en lonende banen ter wereld!

Interconnectie

Terwijl het internet gewoonlijk niet verder reikt dan de elektronische wereld, is het internet van verbonden objecten de uitwisseling van informatie en gegevens van reële apparaten naar het internet.

Heeft u een project?

Een op de drie bedrijven heeft geen digitale strategie

Geconfronteerd met de uitdagingen die de digitalisering van de economie met zich meebrengt, heeft be. wan opnieuw besloten zich in de voorhoede te positioneren. Doelgroep: KMO’s met 100 tot 250 werknemers en dochterondernemingen van internationale groepen die nog beslissingsbevoegdheid hebben op IT-gebied. 

be.lab is het hart van be. wan’s technologische innovatie. Disrupties, verbonden objecten, Big Data, kunstmatige intelligentie: antwoorden op de uitdagingen van de digitale revolutie komen niet alleen uit Silicon Valley! Dankzij zeer grote investeringen in R&D ontwikkelt be. wan nu proof of concept dat u in staat stelt uw concurrentiekracht in de toekomst te vergroten.

“Om in de race te blijven en een erosie van hun concurrentievermogen te voorkomen, zullen bedrijven zich grondig moeten aanpassen.

Helaas zijn zij zich daar nog niet volledig van bewust.

Wij willen graag bereid en in staat zijn om nieuwe technologische oplossingen aan te bieden aan bedrijven die de komende veranderingen waarderen”.

CONTACT

Waterloo

Drève Richelle 161 bte 46
B-1410 Waterloo
+32 2 376 43 31

Wevelgem

Vlamingstraat, 4
B-8560 Wevelgem
+32 56 42 36 75