Selecteer een pagina

Acteur van innovatie

CLOUD & INFRASTRUCTUUR

Herdenken van uw informatiesysteem

CLOUD

Uw cloudinfrastructuur

be.Cloud

MOBILITEIT

Professionele WIFI oplossingen

be.Connected

VEILIGHEID

Internetbeveiliging

be.Secure

OFFICE

Office 365 in de cloud

be.Office

TOEZICHT

IT-monitoring

be.Managed

DATA

Veilige restauratie

be.Restore

Heeft u een project?

OPLOSSINGEN

Zakelijke toepassingen

Alpha

ERP voor KMO’s

Integreer financiële gegevens, ongeacht de bron, volgens uw behoeften. Vermijd verlies aan operationele tijd. Analyseer ze door jezelf te bevrijden van de eindeloze “gekopieerde en geplakte” in Excel en hun foutenrisico. Eenvoudige of complexe sluitingen en consolidatie aanhouden. Genereer rapporten en dashboards in real time.

Synchro Financials

Geïntegreerde oplossing voor financieel beheer

Integreer financiële gegevens, ongeacht de bron, volgens uw behoeften. Vermijd verlies aan operationele tijd. Gebruik betrouwbare gegevens. Analyseer ze door jezelf te bevrijden van de eindeloze “gekopieerde en geplakte” in Excel en hun foutenrisico. Eenvoudige of complexe sluitingen en consolidatie aanhouden. Genereer rapporten en dashboards in real time. Optimaliseer de verspreiding ervan op de verschillende besluitvormingsniveaus. Synchro Financials, uw dagelijkse bondgenoot die de productiviteit van uw teams verhoogt en u ten slotte een volledige zichtbaarheid van uw bedrijf biedt. Voeg waarde toe aan uw gegevens.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Synchro Global

De ERP die uit uw muren komt

Beheer al uw processen, van inkoop tot productie, warehousing, verkoop en logistiek. Communiceer in real time met uw zakenpartners. Optimaliseer uw goederenstroom en bespaar tijd en geld. Synchro Global is het flexibele instrument voor u, het middelgrote bedrijf, dat concurrerend en proactief wil blijven in een steeds meer gemondialiseerde en onderling verbonden economie.

CONTACT

Waterloo

Drève Richelle 161 bte 46
B-1410 Waterloo
+32 2 376 43 31

Wevelgem

Vlamingstraat, 4
B-8560 Wevelgem
+32 56 42 36 75